Cercetători Științifici

CS II dr. Ana Corina Borcoși

Corina Borcoși este licențiată în Inginerie (Universitatea din Craiova) și Economie (Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu), specializarea Managementul Firmei, absolventă a masteratului Administrarea și Conducerea Unităților de Învățământ (Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu) și doctor în Management (Universitatea din Craiova). În prezent este Cercetător Științific II dr. în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Interese științifice: management, finanțe.

CS III dr. Flavius Cristian Mărcău

Flavius Cristian Mărcău este licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene (Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu), absolvent al programelor de masterat Promovarea Securității prin Relații Internaționale (Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu) și Sisteme Administrative și Relații Internaționale (Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu) și deține titlul de doctor în Relații Internaționale și Studii Europene (Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca). În prezent este Cercetător Științific III dr. și cadru didactic asociat al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Interese științifice: democratizare, democrație, studii de securitate, spațiul cibernetic.

CS dr. Costina Sfinteș

Costina Sfinteș este licențiată în Litere (Facultatea de Litere București) și Ordinea și Siguranță Publică (Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București), absolventă a masteratului Carieră Judiciară (Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu) și doctor în domeniul Sociologie (Universitatea din Craiova). În prezent este Cercetător Științific dr. și cadru didactic asociat la Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Interese științifice: educație și drept,

ACS dr. Adrian Eugen Preda
Adrian Eugen Preda este licențiat în Științe Politice – Relații Internaționale și Studii Europene și absolvent al masteratului în limba engleză “Security and Diplomacy”, ambele din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București. Deține titlul de doctor în Științe Politice (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) cu o teză privind efectele hegemoniei din perspectiva României în secolul XX. În prezent este Asistent de Cercetare Științifică dr. și cadru didactic asociat al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.
Interese științifice: teoria relațiilor internaționale, hegemonie, teoria alianțelor, teorii instituționale

Documentariști

Brăiloiu Elena Doina

Brăiloiu Elena Doina este licențiată în specializarea Ingineria și Protecția Mediului în Industrie (Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu). Deține competențe specifice în domeniile ecologiei și calității. În prezent ocupa funcția de Documentarist în cadrul Institutului de Politici Publice, Administrație și Științele Educației, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.